Den hemmelige kvinnen (Ebok)

Forfatter:

Heidi Grinde (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2017
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.22 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Den hemmelige kvinde
Oversatt av: Grinde, Heidi
ISBN/EAN: 9788202553951
Omtale Den hemmelige kvinnen

Louise lever et harmonisk liv sammen med sin store kjærlighet, Joachim. Så dukker det opp en fremmed mann som påstår at han er Louises ektemann og far til hennes barn ...Det viser seg at Louise slett ikke heter det, men Helene. Hun er mor til to og arving til et forretningsimperium. Men hun lider av hukommelsestap. Nå må hun si farvel til mannen hun elsker og forsøke å avdekke sannheten om natten for tre år siden, da hun forsvant og alt forandret seg.

«Krimmen er - som parets øvrige - i den absolutte superliga. Den er velskrevet, overraskende og verken redd for klisjeer eller for å unngå dem. Og så er den tindrende uhyggelig.»

Femina (5 stjerner)

«Her er det ikke snakk om en debut, men om et par særdeles drevne forfattere. Ikke bare kan de skru sammen en historie, de kan dessuten fortelle den. […] Klarlund og Weinreich skriver fremragende.»

Horsens Folkeblad (5 stjerner)

«Ekbergs persongalleri er helt i Kazinski-stil, fargerikt og realistisk, vakkert og stygt, med gode og dårlige egenskaper. Tempoet i romanen vokser med at det kommer flere lag i handlingen. Og plutselig er det ingen vei tilbake. Verken for deg som leser eller for Helene og Joachim.»

Nordjyske Stiftstidende (5 stjerner)

Til toppen

Andre utgaver

Den hemmelige kvinnen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017
Den hemmelige kvinnen
Bokmål Heftet 2018

Flere bøker av Anna Ekberg: