Den grenseløse (Innbundet)

Serie: Avdeling Q 6

Forfatter:

Erik Krogstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 564
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Originaltittel: Den grænseløse
Oversatt av: Krogstad, Erik
Serie: Avdeling Q
Serienummer: 6
ISBN/EAN: 9788203219290
Omtale Den grenseløse

Hvor langt vil du gå for å beskytte dine egne? Her er den sjette boka om Avdeling Q med Carl Mørck, Assad og Rose.

Midt i sin sedvanlige og sårt tiltrengte morgenlur i Avdeling Q's kjellerkontor på politigården i København får Carl Mørck en oppringning fra en kollega på Bornholm. Carl blir avvisende når han forstår at kollegaen er i ferd med å prakke på ham en ny sak. Dermed legger mannen i den andre enden stille på røret.
Bare få timer senere viser konsekvensen av den avbrutte samtalen seg. Den er totalt uforutsigbar. Carl presses hardt og må begynne å grave i en 17 år gammel sak med et ekstremt tragisk utfall. En ung, livsglad kvinne fra Bornholm forsvant plutselig og ble funnet drept hengende i et tre.

Avdeling Q står overfor en sak som er både vanskelig og obskur. Samtidig driver en mystisk manipulator et kynisk spill for å beskytte seg selv og sine. I møte med et kompromissløst og alternativt miljø blir Rose, Assad, Carl og nykommeren Gordon utfordret på alle tenkelige vis, og gamle saker og hemmeligheter truer med å sprenge hele firkløveren

Til toppen

Andre utgaver

Den grenseløse
Bokmål Ebok 2015
Den grenseløse
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Den grenseløse
Bokmål Heftet 2022

Flere bøker av Jussi Adler-Olsen:

Anmeldelser Den grenseløse

"Adler-Olsen følger egen suksessoppskrift i sjette bok om Avdeling Q. Det fungerer aldeles utmerket. (…) Dynamikken i gruppen gjør at en allerede spennende og velskrevet historie hever seg enda noen hakk."
Kine Hult, Stavanger Aftenblad

Til toppen

Bøker i serien