Den engelske piken (Heftet)

Forfatter:

Jan Chr. Næss (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 430
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: The english girl
Oversatt av: Næss, Jan Chr.
ISBN/EAN: 9788205498723
Omtale Den engelske piken
Vil den engelske piken som drar til eksotiske Muscat i 1958 noensinne finne veien hjem? Året er 1958, og den nyutdannete arkeologen Joan Seabrook reiser fra England til den urgamle byen Muscat i Oman med forloveden Rory. I sin flukt fra smerten etter en personlig tragedie er Joan oppsatt på å dra til ørkenfortet Jabrin og grave opp skattene som skal være gjemt der.
 
Men Oman er et hemmelighetsfullt land herjet av voldelige omveltninger, og det skal vise seg å være umulig å få tillatelse til å utforske Jabrin. Joans trøst er at hun får møte sin heltinne fra barndommen, den oppdagelsesreisende Maude Vickery.
  
Møtet med den uvanlige og tilbakeholdne kvinnen endrer alt for Joan. Hun lar seg forføre av det spennende nye vennskapet, og begynner ikke før det er for sent å stille spørsmål ved sine egne handlinger. Da Joan skjønner at hun er blitt en brikke i et lumsk spill, må hun prøve å hindre begivenheter hun selv har satt i sving, før de får de frykteligste konsekvenser.
  
Vil piken som forlot England for å besøke dette vakre, men farlige landet, noensinne finne veien hjem? «... som å se en klassisk Hollywood-film ... Omgivelser og landskap, lukter og lyd - alt bringer historikeren Webb stilfullt til live ... en handlingsmettet og svært lesverdig roman som byr på mange overraskende vendinger.»
Elin Brend Bjørhei, VG
  
«Joan og Maude er heltinner verdt å bli med inn i den varme, ville arabiske ørkenen.»
The Times
  
«En fengslende og nydelig skrevet historie full av eventyr, mystikk og kjærlighet.»
Santa Montefiore «Den engelske piken er en fantastisk bok. Jeg ble fullstendig oppslukt av Maude og Joans eksotiske eventyr ...»
Katie Riordan

Til toppen

Andre utgaver

Den engelske piken
Bokmål Ebok 2016
Den engelske piken
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Katherine Webb: