Demoner (Innbundet)

krim

Serie: Axel Steen 4

Forfatter:

Inge Ulrik Gundersen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2024
Antall sider: 517
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
Originaltittel: Aisha
Oversatt av: Gundersen, Inge Ulrik
Serie: Axel Steen
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788248934844
Omtale Demoner
Demoner er fjerde bok i den bestselgende og kritikerroste serien om kriminaloverbetjent Axel Steen, som Jesper Stein vant den prestisjetunge danske bokhandlerpisen De Gyldne Laurbær for. Bøkene er mørke og rå kriminalromaner fra København - nordisk noir på sitt aller beste.

En mann blir funnet lemlestet og torturert til døde i en toppleilighet i Københavns belastede område Amager. Kriminaloverbetjent Axel Steen settes på saken, som blir hans første siden han var en hårsbredd unna å miste livet under en storstilt undercover-operasjon knapt to år tidligere.
Axel Steen er merket. Han har fysiske problemer, datteren lider av angst for at han skal dø, han har måttet forlate sitt elskede Nørrebro, han har fått ny sjef, ny kjæreste og ny partner, og han kjemper mot gamle demoner som tidligere har styrt livet hans. Nå står han midt i en spektakulær drapssak som har alles oppmerksomhet.
Når Axel retter blikket mot en tre år gammel terrorsak, kolliderer privatlivet med etterforskningen, og han møter større motstand enn noen gang før.

Til toppen

Andre utgaver

Demoner
Bokmål Nedlastbar lydbok 2024
Demoner
Bokmål Ebok 2024

Flere bøker av Jesper Stein:

Bøker i serien