Demonen som gråt (Innbundet)

Forfatter:

og

Morten Gaustad (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 427
Forlag: Font Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Alting har sin pris
Oversatt av: Gaustad, Morten
ISBN/EAN: 9788281691056
Kategori: Krim og spenning
Omtale Demonen som gråt

Den tyske forbundskansleren er på flytur over Grønland for å studere følgene av global oppvarming. Synet som vekker størst oppsikt er imidlertid liket av en ung kvinne som sitter nedfrosset i isen, halvnaken og bundet, hundrevis av kilometer fra nærmeste bygd. Hjemme i København må førstebetjent Konrad Simonsen erkjenne at offeret og drapsmetoden har slående likheter med en gammel sak han var innblandet i – og som endte i et tragisk justismord. Snart oppdager han at omfanget er enda større enn han fryktet, og at en seriemorder er løs. Saken har forgreninger til hans egne medarbeidere i drapsavsnittet, og mektige krefter ved Statsministerens kontor vil strekke seg langt for å holde på en politisk hemmelighet.

Demonen som gråt er den andre boken i søskenparet Hammers kriminalserie om førstebetjent Konrad Simonsen og hans etterforskningsteam ved Politigården i København.

Terninkast 5 - VG

Til toppen

Andre utgaver

Demonen som gråt
Bokmål Heftet 2011
Demonen som gråt
Bokmål Ebok 2011
Om forfatter Lotte Hammer

Lotte og Søren Hammer er utdannet som henholdsvis sykepleier og folkeskolelærer. Søskenparet debuterte som forfattere med romanen Udyr, som var første bind i krimserien om førstebetjent Konrad Simonsen og hans etterforskningsteam fra Politigården i København.

Til toppen