De tre broene (Heftet)

Forfatter:

Solveig Moen Rusten (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2024
Antall sider: 432
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: From Venice with love
Oversatt av: Rusten, Solveig Moen
ISBN/EAN: 9788202809867
Omtale De tre broene

De tre broene er en herlig feriebok om å følge hjertet – uansett hvor det måtte lede deg av forfatteren bak bestselgerne Hotellet på klippen og Appelsinlunden.

Joannas ekteskap slår sprekker, og hun reiser hjem til det idylliske barndomshjemmet på landsbygda i Dorset. Her strever søsteren Harriet med å drive gården samtidig som hun må takle en svært eksentrisk mor.

Når Joanna kommer over noen gamle brev på loftet, skrevet av en maler ved navn Emmy, blir hun dypt fascinert og bestemmer seg for å finne ut mer om hva som hendte med Emmy. Brevene fører Joanna til billedskjønne smug og broer i Lisboa, Praha og ikke minst Venezia, den mest romantiske av alle byer. Her er det som om en hel verden av magi åpner seg for henne.

Samtidig, hjemme i Dorset, skaper en mystisk innflytter trøbbel for Harriet, og ødelegger hennes jakt på en partner. Vil hun noen gang finne ekte kjærlighet? Hvor vil Emmys brev føre Joanna? Og enda viktigere, klarer Joanna og Harriet å redde gården og finne tilbake til sitt varme, søsterlige vennskapsbånd?

Til toppen

Andre utgaver

De tre broene
Bokmål Ebok 2024
De tre broene
Bokmål Nedlastbar lydbok 2024

Flere bøker av Rosanna Ley: