De sørgende (Heftet)

Serie: Gunnar Barbarotti 5

Forfatter:

Elisabeth Bjørnson (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 388
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Styckerskan från Lilla Burma
Oversatt av: Bjørnson, Elisabeth
Serie: Gunnar Barbarotti
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9788205512344
Omtale De sørgende
Dette er den femte boken med kriminalbetjent Gunnar Barbarotti. I august 2007 setter Arnold Morinder seg på mopeden for å kjøre til bensinstasjonen og kjøpe en avis. Siden er det ingen som har sett ham. De fleste mistenker at han er utsatt for en forbrytelse fordi hans samboer, Ellen Bjarnebo, tidligere er dømt for mord og har sittet 17 år i fengsel. Men Morinder forblir borte, og så lenge han ikke blir funnet, står etterforskningen i stampe. Gunnar Barbarotti har vært i permisjon siden han mistet sin kone. Da han kommer tilbake på jobb, blir han satt på den gamle forsvinningssaken.
 
Det handler om en politimann som prøver å overleve sin dype sorg, og om en kvinne som har lært å leve med sin. Det handler også om to gamle politisaker som kunne ha vært håndtert bedre, og en reise gjennom Sverige for å oppklare en såkalt «cold case». «Nok en fascinerende beretning fra Håkan Nesser...»
Lars Helge Nilsen, Bergens Tidende 
 
«Det eneste virkelige minuset med Håkan Nessers siste bok, er at det er den siste om Gunnar Barbarotti ... Dette er krim som berører.»
Sandefjords Blad

Til toppen

Andre utgaver

De sørgende
Bokmål Ebok 2013
De sørgende
Bokmål Nedlastbar lydbok 2013

Flere bøker av Håkan Nesser:

Bøker i serien