De som faller (Innbundet)

Forfatter:

Inge Ulrik Gundersen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 398
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Before the fall
Oversatt av: Gundersen, Inge Ulrik
ISBN/EAN: 9788205492998
Omtale De som faller
Etter en flystyrt svømmer kunstneren Scott Burroughs hele natten med en fire år gammel gutt på ryggen for å redde dem i land. Er han virkelig den helten han blir hyllet som? Hva skjedde egentlig med flighten som tok av fra Martha's Vinyard?

En tåkete sensommerkveld drar to mektige familier med privatfly fra Martha's Vineyard på vei til New York. I siste øyeblikk får den lokale kunstneren Scott Burroughs sitte på med dem i flyet. Seksten minutter senere skjer det katastrofale; flyet styrter i havet.
De to eneste overlevende er kunstneren Scott og en fire år gammel gutt, som nå er eneste arving til en enorm formue og et stort mediekonsern. Var flystyrten et uhell eller var det sabotasje?
I jakten på sannheten blir vi kjent med alle som var på flyet. Midt opp i det hele utvikler kunstneren og den unge gutten en fin og vár relasjon. Vi treffer på spørsmål om mot og menneskets natur og de usynlige båndene som kan knytte oss mennesker nærme hverandre. Samtidig spinner historien ut av kontroll i mediene, fylt av spekulasjoner.
De som faller er en intens spenningsroman av den prisbelønte forfatteren Noah Hawley, som også er skaperen av tv-serien Fargo. Tildelt Edgar Award 2017 for beste roman!
«Spenning, mediekritikk og samfunnssatire går hånd i hånd i en av de mest velskrevne og forfriskende kriminalromanene jeg har lest på lang tid.» Tom Egeland, VG

"Mesterlig." Harald Birkevold, Stavanger Aftenblad
"Vakker spenning" Eva Myklebust, Fædrelandsvennen


«Imponerende.» Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa


«Denne romanen er ingen vanlig, blodig krimgåte der detektiven er hovedpersonen. Vi blir kjent med alle passasjerene om bord, i en spennende og godt fortalt fortelling om mennesker. Anbefales!» Anne Ekornholmen, Hamar Arbeiderblad
«De som faller er uhyre velskrevet og intelligent litteratur.» Pål Gerhard Olsen, Aftenposten
«Definitivt påskens store krim-hit» Kamille

Til toppen

Andre utgaver

De som faller
Bokmål Ebok 2017
De som faller
Bokmål Heftet 2018
De som faller
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017