De siste kjærtegn ; Øyeblikk for evigheten (Heftet)

roman :

Serie: Birgitte Solheim 1-2

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2024
Antall sider: 266
Forlag: Kolon
Språk: Bokmål
Originaltittel: De siste kjærtegn
Serie: Birgitte Solheim
Serienummer: 1-2
ISBN/EAN: 9788205594951
Omtale De siste kjærtegn ; Øyeblikk for evigheten
Kjersti Anfinnsens to bøker om den Paris-bosatte pensjonerte kirurgen Birgitte Solheim er elsket av lesere, kritikere, litterære prisjuryer og entusiaster over hele Norge og i utlandet. De siste kjærtegn (2019) og Øyeblikk for evigheten (2021) utgjør en duologi og vi utgir dem derfor i ett bind.

Birgitte Solheim har hatt en krevende karriere som hjertekirurg i et mannsdominert miljø, og har aldri prioritert å skaffe seg en egen familie. I De siste kjærtegn forsøker hun å forsones med livet og familien, samtidig gir ikke Birgitte opp å realisere drømmen om kjærligheten. I Øyeblikk for evigheten bor Birgitte Solheim sammen med kjæresten Javiér i Paris. Hun reflekterer kompromissløst, tidvis vittig, tidvis sårt, over tilværelsen i en verden som fremstår mer og mer fremmed for henne.

De siste kjærtegn og Øyeblikk for evigheten er to romaner fylt av ømhet, bitterhet, varme og skarp humor om kjærligheten, døden og tilværelsens ensomhet. Bøkene er solgt til 12 land, og har fått flere litterære priser og er dessuten nominert til EUs litteraturpris.

Denne utgaven har et etterord av psykolog Sissel Gran.

Til toppen

Flere bøker av Kjersti Anfinnsen:

Bøker i serien