Da pønken kom til Lefsevika (Heftet)

en krim

Serie: Hold Brillan tegneseriealbum 2

Forfatter:

Christopher Nielsen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 140
Illustratør: Nielsen, Christopher
Forlag: No Comprendo Press
Språk: Bokmål
Serie: Hold Brillan tegneseriealbum
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788282550413
Omtale Da pønken kom til Lefsevika
Nordtrøndelag noir. Forblåste gater. Eller, én forblåst gate. Det traurige gatekjøkkenet på den ene siden, den triste kinarestauranten på den andre. Her skjer det ingenting. Lokalbefolkningen - taus. De knuger godt på bygdedyrets store, vanskelige hemmelighet. Tause vitner. En privatetterforsker har jaggu meg havnet midt oppi det, i en verkebyll av episke dimensjoner. Et plot som inkluderer en meget tvilsom person, en fotballpøbel og kronisk voldsmann, en diger brande ved navn Julius. Også kjent som ... Hold Brillan.

Hans navn er Hals, Halvor Hals. Han blir satt på saken av den deiligste kristne jenta som sprer det gode budskap blant hedningene på Grønland, og havner i Norges farligste tettsted - Lefsevika. Det er september og sagaen om Nordtrøndelags store punkrock-sønner, Kaillkjæft, rulles opp. Når Hals kommer til kort med lokalbefolkningen, går han løs på eksmedlemmene av Kaillkjæft. Han nøster opp det korte, men innholdsrike livet til unge Stian, helfrelst på pønk. Med destruktive tendenser. Tok Stian sitt eget liv, eller ble han ... myrdet???

Knivskarp spenning og hårete psykologi karakteriserer Christopher Nielsens første forsøk på et mysterium. Resultatet har blitt en helstøpt tegneseriekrim, med alle de riktige ingrediensene, inkludert en detektiv med et rimelig søkt nom de guerre.

Følg med i albumserien om Hold Brillan:
Album # 1: Bygdegutar
Album # 2: Da Pønken kom til Lefsevika
Album # 3: Slektsfeiden*
*Utkommer medio 2020.

Til toppen

Flere bøker av Christopher Nielsen:

Bøker i serien