Costa Blanca (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 128
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788204129956
Omtale Costa Blanca

En mann vandrer gjennom gatene i Buenos Aires. Han drikker, spiser blodige biffer og ser på kvinner. Hele tiden tenker han på søsteren sin.

Hun som ikke lenger orket det norske småbylivet. Søsteren som brøt opp og sammen med familien flyttet til Spania. Søsteren som ville gi barna sine en oppvekst på solsiden. Resultatet av denne historien fører oss til Spania og til Norge, men også til Argentina, der fortelleren vandrer omkring med søsterens historie i hodet. Han forsøker å oppsumere hva som har skjedd. Spørsmålet er: Skal han gå i hundene eller skal han frigjøre seg fra fortiden, komme seg videre?

Til toppen

Flere bøker av Stig Aasvik:

Utdrag

«Du hadde tre menn, sikkert flere, faktum er at du avlet fram tre barn med tre ulike menn. Du ble utsatt for vold, et av barna dine ble utsatt for vold. Du ble en kasteball mellom trøstende venninner og kommunale krisetjenester. Du forsørget deg på trygd, lavtlønnede og fysisk harde jobber; i et av verdens rikeste land, kjent for sin velferdsstat, der gikk du omkring med bøyd hode og underklassens usunne kropp. Bærende på disse kjennetegn og denne selvbevissthet, i ditt 33 år på jorda, kom du fram til en avgjørelse sammen med dine nye mann: Du ville starte på nytt.»

Til toppen

Om forfatter Stig Aasvik

(f. 1970) bor i Oslo. Den elektriske elefanten er hans første bok.

Til toppen