CeeCee Honeycutts reddende engler (Heftet)

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Hilde Plau (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 357
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Saving CeeCee Honeycutt
Oversatt av: Plau, Hilde
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205425859
Omtale CeeCee Honeycutts reddende engler
Bienes hemmelige liv møter Barnepiken i denne sørstatsromanen som gnistrer av humor, varme og kvinnelig visdom. Tolv år gamle CeeCee Honeycutt har brukt mesteparten av livet på å ta seg av sin psykotiske mor, Camille. Moren er en tidligere skjønnhetsdronning som lever på fortiden, og som er blitt hele byens klovn. Da Camille en dag blir truffet av en lastebil, er CeeCee med ett alene i verden.Men heldigvis kommer Tootie Caldwell, CeeCees ukjente grandtante, henne til unnsetning. Hun tar med CeeCee til Savannah, Georgia - og en verden av omsorg, velstand og eksentriske sørstatskvinner. Sakte vender CeeCee tilbake til livet.Beth Hoffmans hjemmesideFra anmeldelser i amerikanske aviser og blader: «Det er virkelig en gave å finne en så hjertevarm bok ... hver side er en fryd. Denne MÅ du lese!»
Nicole Langan, Scranton Book Examiner «Dette er en av de bøkene som har det lille ekstra ... CeeCee Honeycutts reddende engler har alt som skal til for å bli en bestselger og en bokklubb-favoritt ...»
Bookreporter «Jeg elsket CeeCee Honeycutts reddende engler! En ekte sørstatsfortelling med levende karakterer som leseren vil elske. De vil leve i deg når boken er slutt.»
Best of Books «Boken utfolder seg som en lukseriøs sørstatshage, og bugner over av levende karakterer, skjønnhet og overraskelser.»
Kim Edvards, bestselgerforfatteren av Minnet om en datter «Romanen fikk meg til å gråte ... briljant dialog ... ikke gå glipp av denne hjertevarme, oppløftende leseropplevelsen.»
Novel Escapes «En av mine favorittbøker i år.»
The Jambalaya News (Louisiana)

Til toppen

Bøker i serien