Cash (Heftet)

Hatet. Kjøret. Jakten

Serie: Stockholm Noir 1

Forfatter:

Inge Ulrik Gundersen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 512
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Snabba Cash
Oversatt av: Gundersen, Inge Ulrik
Serie: Stockholm Noir
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202298401
Kategori: Nordisk krim og Hardkokt krim
Omtale Cash

Jens Lapidus er jurist og har jobbet både som forretningsadvokat og forsvarer for kriminelle. Fra skranken har han hentet intriger og hovedskikkelser. I bøkene hans møter vi først og fremst tre figurer. Streberen JW slår seg opp på kokainsalg blant byens unge jetset'ere. Torpedoen Mrado jobber for den serbiske mafiahøvdingen Radovan Kranjic.
Latinamerikaneren Jorge rømmer fra et av Sveriges sikreste fengsler og forsøker seg med utpressing av Mrado og Radovan. Med stor grad av detaljrikdom og troverdighet skildrer Lapidus treningssentre og nattklubbgarderober, fengselssceller og hippe innesteder på Stureplan.  Der finner han sex, dop, vold, penger og grådighet.
 

Til toppen

Andre utgaver

Cash
Bokmål Ebok 2010
Cash & Aldri fucke opp 2 bøker i 1
Bokmål Heftet 2011
Cash
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Jens Lapidus:

Du vil kanskje også like

Om forfatter Jens Lapidus

Liza Marklunds bøker har blitt oversatt til hele 28 språk og har solgt syv millioner eksemplarer verden over. Som sin krimheltinne er forfatteren selv journalist. I 1998 ble hun forfatter på heltid, etter gjennombruddet med Sprengeren, den første av flere prisbelønte romaner om Annika Bengtzon. Annika er oppkalt etter Marklunds datter, etternavnet sitt har hun fått etter forfatterens sjef da hun jobbet i Aftonbladet.

Til toppen

Bøker i serien