Casanovasyndromet (Heftet)

Serie: Tom Hartmann 4

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 298
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Serie: Tom Hartmann
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788203355943
Omtale Casanovasyndromet
Boston, USA: Den norske Harvard-studenten og roeren Georg Johnsson blir drept under Head of the Charles-regattaen. Ved den siste broen før målområdet ryker wiren som holder et banner oppe og kutter hodet av unge Georg som sitter fremst i båten. Slik ser det i alle fall ut. Saken blir henlagt som en ulykke.

Oslo: Brudgommen Peter Werring forsvinner sporløst fra sitt eget bryllup. Skandalen er et faktum for bruden, Cathrine Price. Tiden går, og Peter dukker ikke opp igjen. Catrine ber sin eksmann, Tom Hartmann, om å lete etter ham. Oppdraget fører Tom til Venezia og inn i en mørk verden der erotikken og kunsten å forføre dominerer. Det viser seg at flere av kvinnene Peter Werring har vært i kontakt med dør kort tid etterpå. Er det noen sammenheng mellom Werrings affærer og dødsfallene? Og har den unge roeren i Boston noe som helst med saken å gjøre?
Dette er fjerde bok om Tom Hartmann. "Spinnvill sex i Venezia. ... For alle som kan tenke seg en ellevill kanefart med innlagte kulinariske happeninger og mengder med vin og operamusikk, er det bare å hive seg på."
Ingvar Ambjørnsen, VG (terningkast 5)

"Velbrukte krimkomponenter, pakket inn på oppfinnsomt og artig vis. ... Ikke mange andre norske forfattere later til å kose seg like mye som Øystein Wiik. Uten å la seg hemme av sannsynlighetens beklemmende rammer kaster han karakterene sine ut i de vidløftigste eventyr under himmelstrøk som hentet ut av en James Bond-film.
Fra å være litt reservert i begynnelsen av bekjentskapet, har jeg som leser begynt å glede meg til disse årlige berg- og dalbaneturene med Tom Hartmann. For det er ikke kjedelige hvermannsener det handler om, det er superskurker og superhelter som bekler de sentrale rollene. Av de andre faste ingrediensene kan vi også denne gang krysse av på lista spektakulære drapsmetoder og ekle livsfarlige krypdyr."
Maria Årolinja Rø, Adresseavisen

Til toppen

Andre utgaver

Casanovasyndromet
Bokmål Ebok 2013
Casanovasyndromet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2013

Flere bøker av Øystein Wiik:

Bøker i serien