Bye bye Blackbird (Heftet)

krim

Serie: VB pocket 

Forfatter:

Tore Sand (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 416
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
Originaltittel: Bye bye Blackbird
Oversatt av: Sand, Tore
Serie:
ISBN/EAN: 9788241914256
Omtale Bye bye Blackbird
Med sin andre Nørrebro-blues om den dødsangtsfylte og hasjrøykende politimannen Axel Steen befester Jesper Stein seg som en av Danmarks beste krimforfattere. Bye Bye Blackbird er en rå København-krim om ofre, gjerningsmenn og straff, og de verste forbrytelsene av alle: drap og voldtekt. Jesper Stein vant i januar 2016 prisen «Det Gyldne Laurbær» for Aisha, som er siste bok i trilogien om Axel Steen.

Førstebetjent Axel Steen innhentes av fortiden da han en stekende varm sommerdag får en telefon fra Kriminalteknisk Center. DNA-prøver tatt i forbindelse med en ny voldtektssak matcher DNA fra den såkalte svarttrostsaken, et uoppklart seksualdrap som rystet København i 2004. Axel Steen får endelig en ny sjanse til å løse det gamle mysteriet - en sak som har ridd ham som en mare, og som i sin tid ødela ekteskapet hans.

Axel Steen starter jakten på det som skal vise seg å være en sadistisk og kynisk serievoldtektsforbryter. Steen, som på hjemmebane kjemper en tøff kamp om samværsretten til sitt eget barn, går denne gangen lenger enn noensinne for å få stilt gjerningsmannen til ansvar.

Til toppen

Andre utgaver

Bye bye Blackbird
Bokmål Innbundet 2016
Bye bye Blackbird
Bokmål Ebok 2016
Bøker i serien