Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? (Heftet)

roman

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 632
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet?
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205349810
Omtale Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet?
Personen du elsker er nesten bare vann.
Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? er en roman om å være elsket og om å ville være usynlig. Om Færøyene, om romfart og månelandinger, om vanskelighetene ved å bygge en båt, om svensk popmusikk på nittitallet, om havet og dem som har krysset det.

"En måneferd av en roman."
Dagbladet

"Jeg var nesten sikker på at jeg hadde saltvann på fingrene da jeg lukket denne fantastiske romanen."
Adresseavisen

"Harstads språkfølelse er av de sjeldne, noe som gjør at 633 sider blir en smal sak å komme seg gjennom... Lyden av månestøv kommer nok til å bli sittende i meg lenge."
Aftenposten

"Den er rett og slett en forbasket god roman, skrevet slik at man blir revet med."
Vårt Land

"Johan Harstad er ekstremt god på å gjengi skrå tankerekker og slipper åpenbart aldri opp for pussige assosiasjoner... en vennlig, tankevekkende bok."
Dagens Næringsliv

Johan Harstad er født i 1979, vokste opp i Stavanger, men er i dag bosatt i Oslo. Han debuterte som 22-åring med kortprosasamlingen herfra blir du bare eldre (2001), og fulgte opp med den svært kritikerroste novellesamlingen Ambulanse året etter. På bakgrunn av disse to bøkene mottok han Bjørnson-stipendet i 2003. Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? var Harstads romandebut. Den var hovedbok i Bokklubben Nye Bøker og fikk stor - og fortjent - oppmerksomhet våren 2005.

"Jeg var nesten sikker på at jeg hadde saltvann på fingrene da jeg lukket denne fantastiske romanen... Jeg kommer til å tenke lenge på denne fortellingen."Mari Nymoen, Adresseavisen

Til toppen

Flere bøker av Johan Harstad:

Bøker i serien