Blomster over inferno (Heftet)

Forfatter:

Siv Erle Wold (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 336
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Fiori sopra l'inferno
Oversatt av: Wold, Siv Erle
ISBN/EAN: 9788202643973
Omtale Blomster over inferno

En idyllisk landsby i alpene. Gamle synder. Ondskap som lurer mellom trærne.

I en fredelig italiensk alpelandsby blir en mann funnet død. Han er naken og maltraktert, og øynene er revet ut. Politioverbetjent Teresa Battaglia, som er ekspert på psykologisk profilering, er ikke i tvil om at morderen vil slå til igjen. Hun ser straks at dette ikke er en ordinær sak: Begravet dypt i disse fjellene hviler en mørk historie som kan sette en gruppe åtteåringer i fare.

For første gang er Teresa redd. Hennes virkelige våpen er hennes sylskarpe hjerne, men nå frykter hun at den vil svikte henne før jakten på morderen er over. Sammen med den nyansatte politietterforskeren Massimo Marini, som Teresa ikke helt vet om hun kan stole på, står hun overfor den vanskeligste saken i sitt liv. En sak som har sine røtter i en mørk fortid i dette hjørnet av det nordlige Italia.

Blomster over inferno er Ilaria Tutis debut som krimforfatter, og første bok i en planlagt trilogi. Romanen ble utpekt som årets beste debutbok i Italia i 2018, og allerede før utgivelse ble den solgt til 12 land.

Til toppen

Andre utgaver

Blomster over inferno
Bokmål Innbundet 2019
Blomster over inferno
Bokmål Ebok 2019