Blå horisont (Heftet)

Serie: CAP-serien 

Forfatter:

Henning Kolstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2004
Antall sider: 656
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Blue Horizon
Oversatt av: Kolstad, Henning
Serie:
ISBN/EAN: 9788202234089
Omtale Blå horisont
"Blå horisont" er nok en fantastisk roman fra Wilbur Smiths hånd, en roman om hat og kjærlighet, hevn og hensynsløshet.

I sin niogtyvende roman går Wilbur Smith igjen tilbake til det sørlige Afrikas eventyrlige historie. Og igjen er det Courtney-familiens stridbare medlemmer som driver handlingen. Brødrene Tom og Dorian Courtney har fulgt sine forgjengeres tradisjoner og erobret nye territorier ved hensynsløs kamp og grenseløs dristighet. Fra Kapp det gode håp fortsetter deres etterkommere tradisjonen. Nyetablerte handelskompanier ved kysten, rykter om fantastisk natur og myldrende dyreliv lokker dem til nye fremstøt, nye konfrontasjoner. I et siste oppgjør står Courtney-mennene overfor andre erobrere, like maktsyke som de selv, men med en drivkraft som henter energi fra andre, ukjente kilder. Det gir duellen og nærkampen andre, uforutsigbare dimensjoner

Wilbur Smith er født i Zimbabwe I 1933. Med sine nå 29 romaner rangerer han som en av verdens mest leste og populære forfattere. Han er bosatt i Sør-Afrika, men tilbringer mye av sin tid på storviltjakt, på eksotiske øyer eller i London, eller på reise for å gjøre undersøkelser til neste bok.

Orig.tittel: Blue Horizon

Oversatt av Henning Kolstad

Anmeldelser:

"Blå horisont er en fascinerende roman - en blanding av det realistisk sett mulige og et konglomerat av fantasifulle, eventyrlige innfall en spennende fiksjon rommer."
Jon Terje Grønli, Gjengangeren
Les hele anmeldelsen

Til toppen

Andre utgaver

Blå horisont
Bokmål Ebok 2012

Flere bøker av Wilbur Smith:

Bøker i serien