Beskytteren (Heftet)

en Mickey Bolitar-roman

Serie: Mickey Bolitar 1

Forfatter:

Chris Hafstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 263
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Originaltittel: Shelter
Oversatt av: Hafstad, Chris
Serie: Mickey Bolitar
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788203258107
Alder: 12 - 16
Omtale Beskytteren
Krim for ungdom . En ny helt fra bestselgerforfatteren Harlan Coben.

15 år gamle Mickey Bolitar er villig til å gå svært langt for å beskytte de han elsker. Men hva skal han gjøre når han ikke vet hvem eller hva han skal beskytte dem fra?

Livet kan ikke bli verre for Mickey Bolitar. Han har sett faren død i en trafikkulykke, moren er på rehab, selv bor han hos sin onkel Myron og har derfor måttet bytte skole med alt det innebærer.
Det viser seg at livet faktisk kan bli enda verre. Ahsley, Mickeys venninne, forsvinner sporløst. Sammen med sine litt underlige venner Spoon og Ema begir Mickey seg ut på en desperat jakt etter henne. Sporene leder til The Bat Lady som bor i et spøkelsesaktig hus, men også til en skitten underverden. Ashley er ikke den hun utga seg for å være, og det var tydeligvis heller ikke faren til Mickey. Det Mickey oppdager, er større enn han noen gang kunne forestille seg.

"Beskytteren" - den første boken i trilogien om Mickey Bolitar - er en klassisk Coben-krim: actionfylt, fengslende intriger, spreke dialoger krydret med ironi, og ikke minst - en uventet løsning.

"Han er en ironiens mester og man får seg mang en god latter mens man leser. Han skriver kort og konsist, spenningen er så å si hele tiden på topp, ispedd passe doser av mystikk og realisme. (...) Slutten er spektakulær og man vil egentlig bare lese videre med en gang."
Elise Weseth, Oppland Arbeiderblad (terningkast 5)

"Spenningen er på topp fra start til mål (...) dette er kriminallitteratur på høyt, høyt nivå!"
ritaleser.com

Til toppen

Bøker i serien