Berserker (Innbundet)

Serie: Thorgal og hans verden 7

Forfatter:

, og

G. Rosinski (Illustratør) Roman Surzhenko (Illustratør) Frédéric Vignaux (Illustratør) Olivia Tångring (Oversetter)

Forfatter: , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 160
Illustratør: Rosinski, G. , Surzhenko, Roman og Vignaux, Frédéric
Forlag: Egmont
Språk: Bokmål
Oversatt av: Tångring, Olivia
Serie: Thorgal og hans verden
Serienummer: 7
ISBN/EAN: 9788242974655
Omtale Berserker
«De fortapte barns øy» av Mariolle, Dorison og Surzhenko
I et voldsomt slag ved Raheborg har Jolan og Kriss av Valnor klart å slå keiser Magnus' hær tilbake, men Kriss ble skylt vekk av flodbølgen etter Raheborgs demning som brast. Sterkt svekket får hun pleie hos en urtekyndig og hans unge lærling. Men hun må tilbake til Jolan innen seks dager for ikke å miste dronningverdigheten.

«Svartalvenes rike» av Yann og Surzhenko
I Thorgals fravær er det Ylva som denne gangen må hjelpe dvergen Tjasi. Svartalvene og
deres dronning Lolth har bortført dvergkongen Ivalde for å tvinge dvergene til å smi økser så hvasse at de kan ødelegge røttene til livstreet Yggdrasil. Med dette vil hun styrte Åsgard og kaste alle verdener ut i kaos.

«Berserker» av Yann og Surzhenko
Vikinghøvdingen Gandalf den gales sommerblot, der hans datter Aaricias fremtidige mann skulle kåres, endte med forferdelse. Sammen med skjoldmøyen Runa angrep Moldi den ville og hans berserker selskapet. De ranet gjestene og bortførte Aaricia. Nå har Gandalf lovet at den som bringer datteren hans tilbake, skal få hennes hånd.

Om serien: ET SPEDBARN blir reddet fra en flåte på havet av vikinger i Nordlandet. De gir ham navnet Thorgal Ægirsson, etter tordenguden Tor og havguden Ægir. Etter hvert får han vite at han er etterkommer av folket fra legendariske Atlantis, og hans skjebne er sammenvevd med guder, halvguder og andre mytiske skikkelser. Thorgal selv har ett ønske - å få leve i fred med familien sin, men hans barn bærer på en arv som fører også dem ut på oppdrag og eventyr til fjerne himmelstrøk og andre verdener.

Til toppen

Flere bøker av Mathieu Mariolle, Xavier Dorison og Yann:

Bøker i serien