Atten grader minus (Heftet)

Serie: Fabian Risk 3

Forfatter:

Henning Kolstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 637
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Originaltittel: Arton grader minus
Oversatt av: Kolstad, Henning
Serie: Fabian Risk
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788203372889
Omtale Atten grader minus
En bil kjører over kaikanten i Helsingborgs havn etter en voldsom biljakt. Alt tyder på at det var en ulykke, men når føreren, en it-entreprenør som har blitt steinrik på mobilspill, obduseres, viser det seg at han alt har vært død i to måneder, i nedfryst tilstand.
I Helsingborgs kriminalavdeling har det vært uvanlig stille. Fabian Risk har kunnet bruke det meste av tiden sin på å lappe sammen familien. Selv om verken han eller kollegene neppe ville sagt det høyt, så
begynner de å kjede seg. Når den merkelige saken med den nedfryste millionæren havner på bordet deres kjenner alle det samme: Endelig skjer det noe.
Like over sundet har Dunja Hougaard blitt nødt til å ta på seg uniformen igjen, i sin nye jobb som ordenspoliti i Helsingør. Når en hjemløs blir mishandlet til døde klarer hun ikke å la være å sette i gang en egen etterforskning. Sporene leder snart til Helsingborg.
Fabian og teamet hans kjemper mot klokken i en etterforskning der ingenting viser seg å være slik det skal. Han begynner å tvile på sine egne vurderinger, og finner de ikke løsningen kommer snart neste
offer til å havne i fryseren.
"Atten grader minus" er en åndeløst spennende kriminalroman om jakten på en iskald morder. Dette er den tredje, frittstående boken i serien om Fabian Risk. De to første, "Offer uten ansikt" og "Den niende graven" ble begge store internasjonale suksesser.

Til toppen

Andre utgaver

Atten grader minus
Bokmål Ebok 2017
Atten grader minus
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017

Flere bøker av Stefan Ahnhem:

Bøker i serien