Arvingen (Innbundet)

roman

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2024
Antall sider: 279
Forlag: Svein Sandnes bokforlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293903512
Omtale Arvingen
Kathrine Wergeland er en slektning av Karin Castillo, som er gift med en fransk-italiensk playboy, og er stemor til hans 17-årige datter fra første ekteskap: Ynez Zoros. Som barnebarn av den greske skipsrederen Estebe Zoros, er hun arving til en av verdens største formuer. Desto mer bekymringsfullt er det at hun hardnakket hevder at noen står henne etter livet. Faren hevder at det er et utslag av psykisk labilitet, og Kathrine reiser til Rivieraen for å være "selskapsdame" for Ynez.
Ynezes 18-årsdag feires med et stort selskap, men hun blir samme natt funnet kvalt i hagen. Hennes kjæreste trer straks fram som den opplagte mistenkte. Men bildet nyanseres etter hvert som politicommisaire Victor Navas, assistert av Kathrine Wergeland og den private etterforskeren Valentin Solberg begynner å nøste opp saken. Mange som var i selskapet kan ha hatt motiv for drapet, og kretsen utvides etter hvert som nye og overraskende kjensgjerninger kommer for dagen.
Dette blir likevel bare det første drapet i det lukkede overklassemiljøet. Fullmektig Navas og hans assistenter får en stri tørn i jakten på morderen.

Til toppen