Anomalien (Heftet)

Forfatter:

Gøril Eldøen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 304
Forlag: Pax forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: L'anomalie
Oversatt av: Eldøen, Gøril
ISBN/EAN: 9788253043838
Omtale Anomalien
Hva gjør du når livet du lever ikke lenger er ditt eget?

Idet Air France 006 flyr inn i en voldsom storm i mars 2021, skjer det noe helt uforklarlig - flyet dupliseres. For hver passasjer om bord på flyet denne dagen, finnes det nå to identiske personer med samme sinn, kropp og minner. Bare én ting skiller dem fra hverandre. Det ene flyet flyr ut av stormen samme dag, det andre lander ikke før tre måneder senere, noe som får alarmen til å gå blant verdens ledere. Ingen vitenskap, religion eller teorier kan forklare denne enestående hendelsen.

Men for passasjerene er det mye mer som står på spill. Hva skjer med dem, nå som livene deres er delt? Hva vil skje med de som landet i juni, når deres mars-utgaver foretar beslutninger som vil forandre livet deres for alltid? Etter hvert som dobbeltgjengerne forbereder seg på å møtes, oppstår det største dilemmaet: Hvis det er to av dem og bare ett liv - hvem får da lov til å leve?

Anomalien er en pulserende og lynende intelligent spenningsroman hvor logikk møter magi, og som utforsker de delene av oss selv som glipper for oss.

Til toppen

Andre utgaver

Anomalien
Bokmål Innbundet 2022
Anomalien
Bokmål Ebok 2022