Annes Quizhjørne (Fleksibind)

1800 spørsmål og svar i alle kategorier

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 368
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202717582
Omtale Annes Quizhjørne

Morsomme, kloke og utfordrende quizer fra landets populære quizmaster Anne Gaathaug. 1800 spørsmål og svar som skjerper hukommelsen og gir påfyll av kunnskap. Velg blant kjente eller overraskende temaer, eller la deg utfordre av gøyale quizer med blandede spørsmål. Like underholdende til hverdags som til fest og selvskreven i alle ferier.

180 quizer for store og små, ferskinger og drevne. 10 spørsmål på siden og svarene på siden bak, slik at quizmaster også kan være med. La svarlystne venner og familiemedlemmer få teste kunnskapen sin på en lang rekke områder som film, dyr, TV, sport, historie, reise, musikk, litteratur og samfunn.

Quiz deg klokere med Anne Gaathaug. Hun er kjent for quizbøker med spørsmål og svar som oppgraderer minnet. Annes Quizhjørne er intet unntak.

Anne Gaathaug er en av Norges mest anerkjente quizmastere. Hun har utgitt en rekke quizbøker, har fast quiz-spalte i Klassekampen, er quizmaster på Litteraturhuset i Oslo og står bak Facebook-siden Annes Quizhjørne. Anne Gaathaug er også forlagssjef i Papermoon Publishing.

Til toppen

Andre utgaver

Annes Quizhjørne
Bokmål Ebok 2021

Flere bøker av Anne Gaathaug: