Angels flight (Heftet)

en Harry Bosch-roman

Serie: Harry Bosch 6

Forfatter:

Peter A. Lorentzen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 359
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Angels flight
Oversatt av: Lorentzen, Peter A.
Serie: Harry Bosch
Serienummer: 6
ISBN/EAN: 9788205396814
Omtale Angels flight
Utropt til «Verdens beste krimforfatter» av bladet GQ

En mann og en kvinne blir funnet myrdet i en kabelvogn på toppen av Angels Flight i hjertet av Los Angeles. Mannen er en av LA-politiets mest forhatte personer, den svarte advokaten Howard Elias.
Kriminalbetjent Harry Bosch aner snart at saken involverer rasekonflikter. En liten gnist nå, så vil kruttønna Los Angeles eksplodere. Og i tillegg til å finne en hensynsløs drapsmann, må han kjempe mot mektige krefter innad i politiet.
«Angels Flight er nemlig en ny triumf, avgjort en av de beste romanene Michael Connelly har satt navnet sitt på.»Erik Valebrokk, Dagsavisen «Mesterstykke av en krimroman, med en av tidenes mest sjokkerende avslutninger.»Terje Thorsen, Dagbladet
Michael Connellys hjemmesider
Om Michael Connelly på wikipedia
Michael Connelly (f. 1956) var tidligere en kjent og prisbelønnet kriminalreporter i Los Angeles Times. Han debuterte i 1992 som forfatter med The Black Echo. Connellys krimromaner har solgt 30 millioner eksemplarer verden over ? 2,5 millioner bare i Sverige. Samtidig er han også en kritikerfavoritt. Bladet GQ utropte Michael Connelly til «Verdens beste krimforfatter» i novemberutgaven 2003.

Til toppen

Flere bøker av Michael Connelly:

Bøker i serien