Alle disse løgnene (Heftet)

Forfatter:

Åse Feiring Cave (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 384
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Lies, lies, lies
Oversatt av: Cave, Åse Feiring
ISBN/EAN: 9788202723002
Omtale Alle disse løgnene

Daisy og Simons ekteskap er tipp topp, er det ikke?

Etter mange år sammen kom datteren Millie inn i livet deres og gjorde lykken komplett. En perfekt liten familie på tre.

Er det så farlig om Simon av og til tar seg et glass for mye? Daisy er vant til det, hun vet at han trenger å lette litt på trykket iblant. Helt til det plutselig tipper over og går fullstendig galt på en fest. Og den perfekte familien vil aldri bli den samme igjen.

På førsteplass på Sunday Times’ bestselgerliste!

«Gripende og uforutsigbar lesning, med deilig mørke hemmeligheter og løgner.»
OK

«En ekstremt følelsesladd beskrivelse av et ekteskap i oppløsning … ‘Det så jeg ikke komme’ kunne ikke ha vært en mer treffende beskrivelse på plotvendingen i denne boken.»
Heat

«En skarpt meislet fortelling … perfekt lesning for alle som liker domestic noir-sjangeren.»
Woman’s Weekly

«I denne oppslukende romanen … er det tilsynelatende lykkelige ekteskapet (…) gjennomsyret av løgner … Skildringen av hvordan alkoholisme påvirker familie og venner, gjør boken vanskelig å legge fra seg.»
Publishers Weekly

«Denne spenningsromanen fra den hjemlige sfære vil overraske og holde leserne oppe til langt på natt.»
The Parkersburg News & Sentinel

«Alt i alt vil jeg varmt anbefale denne romanen til alle som liker psykologiske thrillere generelt og når det foregår i en familie spesielt. Spenning og hjernegymnastikk, troverdige romanfigurer og mange vrier og vendinger. Hva mer kan man ønske seg? Jeg simpelthen elsket denne boka …»
The Bookworm’s Fantasy

«5 dirrende stjerner fra Miss W! En fengslende historie om et ekteskaps irrganger. Daisy og Simon har det perfekte ekteskapet – eller har de egentlig det? Historien er fylt av bedrag, svik og selvsagt LØGNER! … Forfatteren tar opp temmelig alvorlige temaer som alkoholisme og hvilke konsekvenser det kan ha på et ekteskap. Jeg likte denne boken utrolig godt og anbefaler den på det sterkeste.»
Miss W Book Reviews

«Betimelig og aldeles oppslukende lesning. Full av overraskelser. Hjerteskjærende, men når alt kommer til alt, full av håp, etter som de mørke avkrokene av Simon og Daisys ekteskap kommer frem i lyset. Ikke begynn på denne sent på kvelden – du vil ikke komme til å klare å legge den fra deg før du er ferdig.»
Better Reading

«Fengslende, rørende og elegant skrevet.»
Marian Keyes

«Herlig full av overraskelser … men også klokt om det å være menneske.»
Lucy Foley

«Jeg slukte Alle disse løgnene … utrolig engasjerende og velskrevet. En av de ytterst få bøkene som fortjener å bli beskrevet som ‘umulig å legge fra seg’.»
Sally Hepworth

«En aldeles gripende, mørk og oppslukende bok, som byr på troverdige romanfigurer og et følelsesmessig knyttneveslag. En fenomenal pageturner!»
Alice Feeney

Om Adele Parks
Adele Parks er en av de mest suksessrike og folkekjære forfatterne i Storbritannia innen sin sjanger. De 20 bøkene hennes har solgt i over 3,8 millioner eksemplarer, og de er oversatt til 27 ulike språk. Alle har ligget på Sunday Times’ bestselgerliste. I 2017 ble hun tildelt prisen RNA Outstanding Achievement. I løpet av sin karriere har Adele bodd i Italia, Botswana og London. Nå har hun slått seg til ro i Surrey sammen med ektemann, tenåringssønn og katt. Du kan følge med på Adele på Twitter: @AdeleParks, Instagram: @Adele_Parks og Facebook: @OfficialAdeleParks. Du kan også lese om henne på www.adeleparks.com.

Til toppen

Andre utgaver

Alle disse løgnene
Bokmål Ebok 2020
Alle disse løgnene
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021