Alias (Innbundet)

Serie: Hege Tønnesen-serien 7

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 330
Forlag: Goliat forlag
Språk: Bokmål
Serie: Hege Tønnesen-serien
Serienummer: 7
ISBN/EAN: 9788283990256
Omtale Alias
Tråkka-ranet: 4. desember 1989 ranes en pengetransport i Holmenkollen for 7 millioner i kontanter. Vekterne får ingen alvorlige skader og ranerne forsvinner sporløst. Norgeshistoriens største uoppklarte ran er en tilsynelatende perfekt forbrytelse.

Operafjell-ulykken: 29. august 1996 styrter et Tupolev Tu-154 fra Moskva inn i Opera ellet utenfor Longyearbyen pa. Svalbard. Samtlige 141 mennesker om bord omkommer, og tidenes verste yulykke pa. norsk jord er et faktum.

I 2018 omkommer den gamle sjefen i Politiets Overvåkingstjeneste av et fall utfor en bergvegg i Kragerø. Hans tidligere protesje. Hege Tønnesen får i begravelsen mistanke om at fallet ikke var et uhell. Det viser seg at gamlesjefen har drevet sin egen private etterforskning av både Tråkka-ranet og Operafjell-ulykken.

Tønnesen nøster videre i trådene, og det blir personlig når hun oppdager at skjulte krefter motarbeider hennes eget avansement i jobben hos Riksadvokaten. Snart befinner hun seg i livsfare. Om funnene blir kjent står landets sikkerhet og demokratiske institusjoner på spill.

Til toppen

Andre utgaver

Alias
Bokmål Ebok 2019
Alias
Bokmål Heftet 2020

Flere bøker av Eirik Wekre:

Bøker i serien