Alene (Heftet)

Serie: Lisa Gardner/D.D.Warren/BC 1

Innbinding: Heftet
Antall sider: 432
Språk: Bokmål
Originaltittel: Alone
Serie: Lisa Gardner/D.D.Warren/BC
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202616984
Kategori: Hardkokt krim
Omtale Alene

Ingen omtale

Til toppen

Utdrag

Fikk han lov til å ta på politiriflen?
Bobby sa nei.
De var kommet til soverommet. Det var knapt med møbler der inne, og ingenting på veggene. Mannen måtte reise mye, for Bobby hadde sett hotellrom med mer personlighet. Hele ytterveggen var imidlertid av glass med skyvevinduer i midten. Perfekt.
«Slukk lyset,» sa han.
Mr. Harlow kniste nesten da han gjorde som han fikk beskjed om.
«Har du et bord jeg kan bruke? Ikke noe fint. Og en stol.»
Mr. Harlow hadde et kortbord. Bobby satte det opp mens verten gikk og fant en klappstol i metall. Bobbys pust gikk fortere. Marsjen opp fire trapper? Eller adrenalinet på grunn av en kveld som offisielt var i ferd med å begynne?
Nå hadde han vært på åstedet i seksten minutter. Ikke dårlig, men ikke bra heller. Flere av kollegene var nok kommet nå. Et større område var antagelig i ferd med å bli sikret. Snart kom han til å få selskap av en kollega som skulle fungere som utkikk. To par øyne så mer enn bare ett. Deretter ville forhandlingsteamet dukke opp og ta kontakt, endelig.
Bobby satte opp sin Sig Sauer på bordet. Han åpnet skyvevinduet en liten anelse, akkurat nok til at tuppen på rifleløpet kunne stikke ut. Så satte han seg på Mr. Harlows klappstol, skrudde opp radioen montert i den skuddsikre vesten og begynte å snakke inn i mikrofonen/mottageren som satt i øret og som ble aktivert av vibrasjonene i kjevebeinet.
«Skarpskytter 1 melder seg.»
«Sett i gang, skarpskytter 1,» svarte førstebetjent Jachrimo.
Bobby presset øyet mot kikkertsiktet, og fikk endelig møte ekteparet Gagnon.

Til toppen

Bøker i serien