Aksjonen (Heftet)

thriller

Serie: Gyldendal krim 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 307
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Gyldendal krim
ISBN/EAN: 9788205409620
Omtale Aksjonen
En høyaktuell, storpolitisk thriller båret oppe av forfatterens erfaringer som FN-soldat. 2010, Oslo-området: Tre amerikanske sikkerhetsfolk blir funnet likvidert på en skogsbilvei ved Gardermoen. Politiets sikkerhetstjeneste oppretter et kriseteam, og CIA og Mossad er straks på pletten, for å bistå. Og for å forvirre. Midt oppi dette blir eks-FN-soldat Thor Lydersen utsatt for et drapsforsøk. Lydersen forsvinner fra jordens overflate, og gir klarsignal til Aksjonen - et hemmelig, tidligere militært nettverk som sporer opp ettersøkte krigsforbrytere. «Drivende spenning ...»
Sindre Hovdenakk, VG «Forrykende thriller.»
Rolf Røisland, Aust Agder Blad «Forrykende.»
Terje Stemland, Aftenposten «Det er en imponerende historie Nøstvik serverer, og bakgrunnskunnskapen er omfattende og egenerfart.»
Lars Helge Nilsen, Bergens Tidende «Solid thrillerdebut ... Jeg ville nok som påskelektyre foretrekke Nøstviks thriller framfor mange av vårens krimbøker.»
Stein-Arve Myrbakk, Rana BladLes mer om boken og forfatteren på hjemmesiden aksjonen.comOm Rune Nøstvik på wikipediaRune Nøstviks bloggIntervju på nrk.no

Til toppen

Andre utgaver

Aksjonen
Bokmål Ebok 2012
Bøker i serien