Agnes i senga (Heftet)

roman

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 264
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205443488
Omtale Agnes i senga
Varm og humoristisk roman om Agnes som blir forlatt av kjæresten og flytter inn i farens leilighet. Agnes lukker øyene og ser for seg begravelsen sin. Det er det samme hver gang. Den fullsatte kirka, den hvite kista nesten skjult under overdådige kranser, blomstene som strekker seg hele veien nedover midtgangen, den lille trykksaken i eksklusivt papir med et fordelaktig fotografi av henne selv på forsiden; smilende og livsglad, et hjerteskjærende gjensyn med dette unge mennesket som så meningsløst skulle bli revet bort.Man kan dø av sorg også, tenker Agnes, det har hun lest et sted.Agnes er 32 år, hun er blitt forlatt av kjæresten og flytter inn i farens leilighet. Her er hennes liv. «Heidi Linde balanserer suverent mellom det tragiske og det tragikomiske i fortellingen om Agnes.»
Knut Faldbakken, VG «Heidi Linde er Norges fremste feelgood-forfatter, og Agnes i senga er hennes beste til nå.»
Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad «Humor og kjappe dialoger i lettlest underholdningsroman.»
Anne Merethe K. Prinos, Aftenposten «En norsk utgave av Bridget Jones, like morsom og vel så det, men langt mørkere og lødigere litteratur (...) Linde ble rost opp i skyene for fjorårets roman Nu, jävlar!. Dette er en god oppfølger.»
Anne Schäffer, Tara «Heidi Linde er blitt Norges feelgood-dronning ... både innsiktsfullt og humoristisk. Virkelig en bok å le og gråte til. Mest le!»
KK «Heidi Linde skriver med en letthet mange andre forfattere kan misunne henne.»
Maria Årolilja Rø, Adresseavisen

Til toppen

Andre utgaver

Agnes i senga
Bokmål Ebok 2012
Agnes i senga
Bokmål Nedlastbar lydbok 2012

Flere bøker av Heidi Linde:

Bøker i serien