Adrian Marconis store sorg (Heftet)

Serie: VB pocket 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 316
Forlag: Vigmostad & Bjørke
Språk: Bokmål
Originaltittel: Adrian Marconis store sorg
Serie: VB pocket
ISBN/EAN: 9788241906763
Omtale Adrian Marconis store sorg
En varm og tragikomisk fortelling om et liv som har gått i stå, og en roman som tar pulsen på samtidens politiske og litterære debatter.

Forfatteren Adrian Marconi nærmer seg 50, føler han har mistet sin eleganse, og er tynget av en stor sorg han ikke kjenner opphavet til. Ekteskapet har havarert, datteren har flyttet utenlands og snakker bare med ham når hun må, og en ny roman er ingensteds i sikte. Han har trukket seg tilbake til en stille tilværelse på Oslos vestkant hvor dagene driver forbi i en mild tåke av selvmedisinering og tiltaksløshet. Men så begynner ting å skje som får livet til å skyte fart igjen. Adrian støter på en lokal uteligger, en kasse med gamle familiealbum vekker fortiden til live, og flerkulturelle konflikter begynner å ulme i nabolaget. Ikke minst dukker Lene opp, og for første gang på lenge kjenner Adrian noe som minner om kjærlighet.

Om forfatteren:
Morten Harry Olsen (f. 1960) har utgitt en lang rekke romaner, noveller og essays. Han fikk Tarjei Vesaas’ debutantpris i 1986, Rivertonprisen i 1994, Havmannprisen i 2005 og er oversatt til en rekke språk. I 2010 feirer han 25 år som forfatter.

Til toppen

Flere bøker av Morten Harry Olsen:

Bøker i serien