Adresse. Livet (Innbundet)

roman

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 316
Forlag: Tiden
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788210058356
Omtale Adresse. Livet
På vei hjem fra en filmfestival, støter den anerkjente regissøren Michael på den unge norske forfatteren V. Han har laget sin siste film, hun lider av skrivesperre. I det siste har Michael begynt å lytte til magefølelsen og får for seg at det var meningen at de skulle treffes.

Uten helt å vite hvorfor tilbyr han henne å bo hos ham, på den vakre spanske øya, slik at hun kan få ro til å skrive. Gjennom et langt liv har han selv måttet forholde seg til de fleste aspekter ved det å skape, og ser for seg at han kan være som en slags mentor for henne.

Der han imidlertid ikke har forutsett er hvilke følelser som oppstår i ham i det som skal være den rolige, tilbaketrukne avslutningen på et rikt, om enn ensomt liv. Han kan heller ikke vite at relasjonen til den unge forfatteren kan få ham til å revurdere forestillingene han har om seg selv.

Adresse. Livet. er en rik roman om kunst, moral, vennskap og kjærlighet. Romanen har dessuten et helt eget tempo, som gir leseren en følelse av å tilbringe tid på et rolig sted i svært stimulerende selskap.

Til toppen

Andre utgaver

Adresse. Livet
Bokmål Ebok 2021
Adresse. Livet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021