9. november (Heftet)

Forfatter:

Dorthe Erichsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 367
Forlag: Gursli Berg
Språk: Bokmål
Originaltittel: November 9
Oversatt av: Erichsen, Dorthe
ISBN/EAN: 9788284321622
Omtale 9. november
En uforglemmelig kjærlighetshistorie mellom en forfatter in spe og hans uventede muse, skrevet av #1 New York Times bestselgerforfatter Colleen Hoover.

Fallon møter Ben den dagen hun skal flytte fra Los Angeles til New York. Det er det verst tenkelige tidspunktet å innlede et romantisk forhold på, men de får noen timer sammen før hun må sette seg på kveldsflyet. Ben vil bli forfatter, og Fallons dramatiske livshistorie blir den kreative inspirasjonen han trenger for å skrive en roman.

Fallon og Ben fortsetter å leve sine liv på hver sin kant av landet. De dater andre og forsøker å finne seg selv, men hvert år møtes de den 9. november. Så en dag blir Fallon usikker på om Ben har vært ærlig, eller om han bare har brukt henne til å dikte opp et perfekt vendepunkt i romanen han skriver på.

Kan forholdet mellom Ben og Fallon betraktes som en kjærlighetshistorie når det ender med knuste hjerter?

«9. november» er en klassisk Colleen Hoover-roman! Enkelte scener i boka kan virke rystende, men det er slik det skal være når du leser en bok av Colleen Hoover.

«9. november» er nok en nervepirrende roman av Colleen Hoover, fylt av rødmende kinn, åndeløse øyeblikk og knusende kjærlighetssorg. Jeg elsket hver side av den, og trakk inn hvert eneste av de vakre ordene.
- Anna Todd, New York Times bestselgende forfatter av After-serien.

Til toppen