25 dager til jul (Heftet)

Forfatter:

Miriam Claire Lane (Oversetter)

Varmhjertet, sjarmerende og med ørlite grann magi - den perfekte julebok!

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 336
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: 25 Days 'til Christmas
Oversatt av: Lane, Miriam Claire
ISBN/EAN: 9788202626938
Omtale 25 dager til jul

For bare noen få år siden ville Kate ha handlet julegaver i oktober og bakt kaker i november, mens hun talte dagene til jul.I år derimot, trenger hun et aldri så lite julemirakel for seg og sønnen sin.

Hver lørdag i desember selger Kate juletrær utenfor et varehus – på sjefens ordre kledd som «sexy julenisse». Lønnen er dårlig, hun fryser, og vil mye heller være hjemme med sønnen sin Jack. Hun vil at de skal få en ordentlig jul i år. En lykkelig jul. En sånn jul som de pleide å ha tidligere, før Jacks pappa døde. 28-årige Kate er ensom, men føler seg ikke klar for en ny romanse. Men hun ønsker noe mer i livet, og ikke minst ønsker hun at sønnen Jack får en fin jul han vil huske. Det Kate egentlig trenger, er et lite julemirakel. Og om det ikke kommer av seg selv, må hun rett og slett lage det selv.
Selv om det er knapt med både tid og penger, klarer Kate å overraske sønnen med en adventskalender som oppfyller ett juleønske hver dag. Sammen begynner de en sakte nedtelling til det de håper blir tidenes beste jul.Kate har planlagt alt ned til minste detalj, men hun kan ikke styre over det uventede. Og når byens ensomste mamma treffer på byens ensomste mann, den triste og vakre Daniel, finnes det kanskje en mulighet for å redde julen for dem alle…

«En nydelig skrevet julebok, full av 'magi' og hverdagens realiteter i like store mengder.»
Madeup Book Reviews

«... en fantastisk fortelling som virkelig tar tak i hjertet ditt mens du følger de ulike personene i deres nedtelling til jul ... Jeg elsket den.»
The Broadbean

Til toppen

Andre utgaver

25 dager til jul
Bokmål Ebok 2019
25 dager til jul
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019