10 år i frihet (Innbundet)

Forfatter:

Ute Neumann (Oversetter)

Nå forteller Natascha Kampusch for første gang hvor vanskelig det var å finne sin rolle – og hvorfor hun likevel aldri mistet troen på det gode i mennesket. Det er en bok om hennes kamp for å overleve utenfor kjelleren hvor hun satt fanget i 3096 dager.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 208
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Ten Years of Freedom
Oversatt av: Neumann, Ute
ISBN/EAN: 9788202510367
Kategori: True crime
Omtale 10 år i frihet
Det har nå gått ti år siden østeriske Natascha Kampusch rømte fra det åtteårige fangenskapet hos Wolfgang Priklopil. Dette er historien om hennes kamp for å overleve utenfor kjelleren hvor hun satt fanget i 3096 dager. Kampusch har gitt ofre for misbruk og kidnapping en stemme, og forteller om forventninger, skuffelser, ønsket om å gi andre styrke og følelsen av å bli misforstått av verden.

Til toppen

Andre utgaver

Ti år i frihet
Bokmål Ebok 2016

Flere bøker av Natascha Kampusch:

Om forfatter Natascha Kampusch

Natascha Kampusch, født 17. februar 1988 i Wien, ble offer for en av de lengste bortføringene i nyere tid. I 2006 gjenerobret hun friheten. Siden da har hun prøvd å leve et normalt liv. Hun har gjort ferdig skolen, reist, lært språk. I 2011 utga hun 3096 dager om tiden i fangenskap, og som vakte stor oppmerksomhet. Inntektene fra sin første bok brukte hun på et sykehus for barn i Sri Lanka som hun åpnet i 2011.

Til toppen