Som fortjent (Heftet)

Forfatter:

Tor Edvin Dahl (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 400
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Finders Keepers
Oversatt av: Dahl, Tor Edvin
ISBN/EAN: 9788202434021
Omtale Som fortjent

FRA VINNEREN AV GOLD DAGGER AWARD!

Den åtte år gamle gutten hadde forsvunnet fra bilen, og – som ved et smygende, sykt trylleslag – blitt erstattet av en lapp på rattet:
Du elsker ham ikke

På høyden av sommeren faller en mørk skygge over Exmoor. Barn blir stjålet. Det finnes ingen forklaring, ingen krav om løsepenger … og ingen håp.

Politimannen Jonas Holly står overfor en farefylt reise inn i det forskrudde sinnet til en kidnapper, hvis han skal klare å finne dem. Men det finnes dem som sier at Jonas er den siste jobben burde overlates til …

Forbered deg på et gripende grøss, med den sensasjonelle nye romanen fra denne prisvinnende krimforfatteren.

«Hun har observasjonsevne, detaljrikdom, humor, snert i replikkene og lar likevel alltid noe stå igjen usagt. Hun er en fryd å lese.»
Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

"Bauer tar noen forbløffende sjanser, men lykkes – som en talentfull skihopper – i fullføre med et perfekt nedslag. (...) Hennes tredje bok er en fengslende bragd: nesten et gjensyn med den gode, gamle, viktorianske spennings-trippeldekkeren, men gjennomført med en dyktighet som lar hver bok stå støtt på egne ben.”
Independent

«Bauer innfrir sine Gold Dagger-vinnende løfter gjennom sin utsøkte måte å forvrenge småbyens selvtilfredshet på.»
The Observer

«Belinda Bauer er kjent for å kunne trenge inn i sine karakterers sinn med en utrolig virkelighetsfølelse. Hennes tredje roman matcher definitivt de foregående, og utsetter politimann Jonas Holly for hendelser som britiske krimromaner aldri tidligere har hatt erfaring med. Den engelske landsbygda har aldri føltes så frastøtende og makaber.»
Sunday Times

"Fengslende … Bauer kombinerer en psykologisk krimgåte med en mørkt komisk fortelling … Jeg klarer nesten ikke å vente på den neste!”
Booksellers' Choice

Til toppen

Andre utgaver

Som fortjent
Bokmål Ebok 2013
Som fortjent
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016