Det brennende korset – del 2 (Heftet)

Serie: Outlander 9

Forfatter:

Kurt Hanssen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 992
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Fiery Cross
Oversatt av: Hanssen, Kurt
Serie: Outlander
Serienummer: 9
ISBN/EAN: 9788202779665
Omtale Det brennende korset – del 2

Det brennende korset – del 2 er den niende boken i den enestående Outlander-serien av Diana Gabaldon. Første gang ute på norsk!

«Et storslått eventyr skildret på et lerret som berører hjertet, tester sjelen og utfordrer menneskesinnet gjennom [århundrer].»
CNN

Det bygger opp til storm både i fjellene og på slagmarken. Naturkreftene i de amerikanske koloniene er sterke, og den amerikanske frigjøringskrigen er snart i gang.

Roger MacKenzie er historiker og kjenner fortiden bedre enn de fleste. Hodestups forelsket fulgte han etter sin store kjærlighet, Brianna Randall, på en ufattelig reise i tid og rom, og nå befinner han seg i den fortiden han tidligere studerte.

Roger vet uten tvil at det snart blir krig, men han vet ikke akkurat når og hvor de små, utløsende hendelsene som setter det hele i gang, vil skje. Han vet heller ikke hvem som kommer til å være på hvilken side i konflikten og hvem han kan stole på. Idet han kommer i en situasjon der hans egen moral settes på prøve, glemmer han hvor mye råere og brutalt livet var på 1700-tallet enn i hans egen tid. Det skal ikke mer enn et lite feiltrinn til, før han er på vei til sin visse død med et reip rundt halsen ...

«... jeg kan bare ikke få nok ...»
Hope Chest Reviews

«Uansett hva slags sjanger du foretrekker, vil det være noe i Outlander for deg.»
Waterstones Blog

«Ekstremt avhengighetsdannende.»
Toronto Star

Til toppen

Andre utgaver

Det brennende korset – del 2
Bokmål Ebok 2023
Det brennende korset - Del 2
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023
Bøker i serien