Av jord er du kommet (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 400
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202365585
Kategori: Krim og spenning
Omtale Av jord er du kommet

Mesterlig fra Riverton-vinneren

Chris Tvedt holder kortene tett inntil brystet, slenger ut løse tråder, skaper nye karakterer, mennesker i ekstreme situasjoner i et brutalt miljø. Han lovte oss et nytt og annerledes konsept denne gangen, og holder ord!

Det starter med et mord på en gammel einstøing i randsonen av det virkelige livet. Så blir vi kjent med kriposetterforsker Edvard Matre og hans team. En mulig seriemorder går løs i Bergen, og Matre blir beordret til sin gamle hjemby, som han både hater og elsker. Han får hendene fulle med etterforskningen av flere drap i et miljø der kvinner lever av å selge kroppen sin. Samtidig åpnes en massegrav i Oslo med et lik som slett ikke skal være der. Edvard får vite at liket i massegraven kan være hans egen mor, det er det siste han trenger å vite akkurat nå ...

På altfor tynn is
Når Edvard Matre sliter med å løse saken, bringes professor i psykiatri Daniel Wiersholm inn i saken som ekspert på seriemordere, og med ham en følelse av uro, nesten angst inne i Matre, som om han plutselig har begitt seg ut på altfor tynn is. Han må løse en sak som hele Norge forlanger løst og samtidig finne ut hvem liket i massegraven egentlig var. Han engasjerer advokat til å ta seg av saken om moren, en mann du kjenner fra før hvis du har lest noen av Tvedts bøker. Spørsmålet er: Fra hvilken jord er Edvard kommet? Med andre ord: Hvem er faren?

Den komplette krimmen
Fra første setning forankrer Chris Tvedt innholdet i mennesker fra det virkelige liv, vi er tett på, nesten som om vi er dem, og her er action så det holder og et innfløkt plot. Så innfløkt at du lurer på om det er mulig å samle alle trådene til slutt. Han startet med advokatkrim, nå er det komplettkrim, og en avslutning der han får det kriminelle regnestykket til å gå opp, sømløst og elegant. Er dette årets Riverton-vinner? Vi holder en knapp på herr Tvedt!

Til toppen

Andre utgaver

Av jord er du kommet
Bokmål Lydbok MP3-CD 2012
Av jord er du kommet
Bokmål Ebok 2012
Av jord er du kommet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2012
Av jord er du kommet
Bokmål Heftet 2013

Flere bøker av Chris Tvedt: