Dan Brown med ny roman og Norgesbesøk!

Foto: Dan Courter

Fire år etter at Dan Browns siste suksessroman «Inferno» kom ut, har Brown offentliggjort at hans nye spenningsroman «Opprinnelse» vil få verdenslansering i mange land – også Norge – 3. oktober.

Browns bestselger Da Vinci-koden er en av historiens mestselgende bøker, og han fortsetter med å skape nye suksesser. På verdensbasis er det trykket over 200 millioner eksemplarer av Dan Browns bøker, og de er oversatt til 56 språk. I Norge er det totale opplaget på 1,3 millioner bøker.

 

Browns bestselger Da Vinci-koden er en av historiens mestselgende bøker, og han fortsetter med å skape nye suksesser.

 

 

Robert Langdon-thriller fra Spania

Høstens bok, Opprinnelse, er en storslagen, moderne thriller. Med overraskende vri vever Brown forskning, religion og historie sammen med revolusjonerende, ny teknologi. Til glede for Browns mange lesere møter vi igjen den populære hovedpersonen Robert Langdon. Han har tidligere figurert i Dan Browns bestselgende bøker, Engler og demoner, Da Vinci-koden, Det tapte symbol og Inferno.

Langdon er professor innen religiøs symbologi på Harvard og ekspert på kunst, symboler og koder. To av spørsmålene fortellingen kretser rundt er: Hvor kommer vi fra og hvor er vi på vei? Opprinnelse utspiller seg i Spania i byene Madrid, Barcelona, Sevilla og Bilbao.

 

Norgesbesøk

Dan Brown har takket ja til å besøke i Norge i anledning lanseringen av den nye boken. Forlegger Øyvind Hagen i Bazar Forlag er begeistret: «Helt siden vi utga Da Vinci-koden i 2004, har vi drømt om å få Dan Brown på besøk, og endelig passer det inn i hans travle program. Det er første gang han kommer, og vi gleder oss veldig. Det er ikke hverdagskost å få besøk av en av verdens mestselgende forfattere! Jeg har truffet ham et par ganger, og han er en spennende person