Vi ba aldri om vinger (Heftet)

roman

Serie: Aschehoug bestselger 

Forfatter:

Bente Klinge (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 380
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Originaltittel: We never asked for wings
Oversatt av: Klinge, Bente
Serie: Aschehoug bestselger
ISBN/EAN: 9788203371455
Omtale Vi ba aldri om vinger
En sterk, rørende og aktuell historie om mennesker som lever i usikkerhet, og om håpet som ligger i kjærligheten. Letty Espinosa har egentlig aldri vært den moren hun ønsket å være for barna sine - Alex (15) og Luna (6). Barna, som ikke vet hvem fedrene deres er, bor sammen med Letty og besteforeldrene
i et fattig område i San Fransisco. Når besteforeldrene bestemmer seg for å flytte tilbake til Mexico, snus
Lettys tilværelse på hodet. Hun må klare seg selv og være både mor og forsørger. Samtidig blir Alex forelsket i en klassevenninne, og når han en dag skjønner hvem som er hans far, settes mye på spill i den lille familien. Sagt om boken:
"Jeg var hekta fra første side (...) håpet hele tiden at hvert hjerteskjærende og umulige valg skulle føre til en bedre tilværelse for dem."
Lisa Genova, forfatter
"Boken fører oss rett inn i en mors hjerte når hun og familien foretar en vanskelig reise mot forståelse og tilgivelse (¿) Lettys forvandling fra en usikker mor til en ansvarsfull kvinne er svært troverdig."
Melanie Benjamin, forfatter
"Boken er godt skrevet, jeg ville hele tiden lese bare litt til, og litt til, samtidig som jeg ikke ville at den skulle ta slutt. En roman som gjorde sterkt inntrykk på meg, og som jeg uten tvil gir terningkast 6."
Beate Bratgjerd, Beas bokhylle

Til toppen

Andre utgaver

Vi ba aldri om vinger
Bokmål Ebok 2015
Vi ba aldri om vinger
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015

Flere bøker av Vanessa Diffenbaugh:

Bøker i serien