Velkommen til dyrehagen (Heftet)

roman

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 211
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205535466
Omtale Velkommen til dyrehagen
Pocketutgave av "Velkommen til dyrehagen", en original og berørende bok om å sette liv til verden.

Lisa skulle aldri bli noens mor. Da hun plutselig ville det likevel, kjentes det som et biologisk bakholdsangrep. Nå står hun her, med en ugjenkjennelig kropp, en frykt og en kjærlighet som krever et nytt språk. Med samboer og barn og baby, det foreløpige sluttpunktet på tre milliarder års evolusjon.

Velkommen til dyrehagen er en fortelling om mennesker og andre dyr. Om mødre, døtre og venninner, symbiose og fortvilelse. Det er en roman om alle tings begynnelse, og om den totale forvandlingen det innebærer å sette liv til verden.

«... den er god, og en svært fin debut. Den som venter en a-til-å-fortelling om mor-far-barn, blir kanskje skuffet. Men den som er klar for å tenke høyt eller innenat om selveste Livet, kan trygt velge denne romanen.»
Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen«Sjølv om det slett ikkje er idyll, føler eg heile tida at eg er ein trygg og god stad medan eg les. Det er sjølve språket som sørgjer for det. Det minner meg om Hanne Ørstavik, det er noko lyst og vart over det filosofiske og eksistensielle. Noko kviskrande, messande, litt som å bli byssa ...» Katrine Judit Urke, Dag og Tid«Bekeng-Flemmen har gjort en god jobb med å formidle Lisas følelse av å bli bestorma av sin egen natur. Uten at forfatteren gjør knefall for romansjangerens tidvis narkomane krav på konflikt, forsyner hun leseren med medrivende innsikter om hva det vil si å bære fram et barn.» Erik Engblad, Vårt Land«Romanens hverdagslige tone rommer både forundring og fortvilelse. På stødig vis unngår Bekeng-Flemmens skildringer å bli til småbarnsidyll eller skrekkeksempel.» Ulla Svalheim, Klassekampen

Til toppen

Andre utgaver

Velkommen til dyrehagen
Bokmål Innbundet 2019
Velkommen til dyrehagen
Bokmål Ebok 2019
Velkommen til dyrehagen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
Bøker i serien