Velkommen til dyrehagen (Innbundet)

roman

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 211
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205527966
Omtale Velkommen til dyrehagen
Originalt og berørende om å sette liv til verden Lisa skulle aldri bli noens mor. Da hun plutselig ville det likevel, kjentes det som et biologisk bakholdsangrep. Nå står hun her, med en ugjenkjennelig kropp, en frykt og en kjærlighet som krever et nytt språk. Med samboer og barn og baby, det foreløpige sluttpunktet på over tre milliarder års evolusjon.Velkommen til dyrehagen er en fortelling om mennesker og andre dyr. Om mødre, døtre og venninner, symbiose og fortvilelse. Det er en roman om alle tings begynnelse, og om den totale forvandlingen det innebærer å sette liv til verden. Dette sier anmelderne: «Treffer tusen spikere på hodet ... en skarp, morsom og usedvanlig velskrevet debut»
Shana Fevang Mathai, NRK «Tidvis praktfull prosa som inkluderer både dyr, innbilte katastrofer, barn som legger igjen lys i andres ansikter og flere svært presise følelser og beskrivelser for oss som har vært gjennom det før»
Vidar Kvalshaug, Bok365 «Den er god, og en svært fin debut. Den som venter en a-til-å-fortelling om mor-far-barn, blir kanskje skuffet. Men den som er klar for å tenke høyt eller innenat om selveste Livet, kan trygt velge denne romanen.»
Gerd Elin Stava Sandve, DagsavisenLes et lite utdrag.

Til toppen

Andre utgaver

Velkommen til dyrehagen
Bokmål Ebok 2019
Velkommen til dyrehagen
Bokmål Heftet 2020
Velkommen til dyrehagen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019