Uten vesentlige feil eller mangler (Heftet)

roman

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 318
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205508088
Omtale Uten vesentlige feil eller mangler
En død småbyjordmor. En forsvunnet leieboer. Og en bikkje til besvær. Elvira er revisor og skjønner ikke helt vitsen med andre mennesker. Når hun ikke sitter nedsunket i kalkyler og regneark, holder hun omgivelsene på trygg avstand fra den hvitmalte stua si i enden av Lille Trappegata.
  
Slik kunne det fortsatt, men en dag skjer det noe. Den pensjonerte jordmoren som bor i nabohuset dør, og kvinnen som leier stua på toppen av heia forsvinner på mystisk vis. Elvira er overbevist om at noen i den lille sørlandsbyen ruger på en mørk hemmelighet.
    
Med skarpt revisorblikk og jordmorens innpåslitne hund på slep tar hun saken i egne hender. Motvillig blir hun nødt til å snakke med menneskene rundt seg, som kanskje ikke er så ille likevel. Og når Elvira minst venter det, dukker den velstående mannen fra Engholmen opp, herregården som inntil nylig har stått tom i årevis. «Fornøyelig feelgood-krim»
Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad «Bridget Jones møter Miss Marple.»  
Torborg Igland, Fædrelandsvennen
  
«Vil du ha en avkoblende leseopplevelse, er dette boka for deg. Uten vesentlige feil eller mangler er en lun, morsom og underholdende roman.»
KK (Ukens bok)
   
«Koselig forsvinningsmysterium krydret med romantikk.»
Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen
   
«Romanen er skriven med overskot og ter seg som eit språkleg sprudlevatn.»
Ingvild Bræin, Dag og Tid
  
«En slentrende og lett komedie, med rampete små stikk mot nordisk noir.»
Maria Årolilja Rø, Adresseavisen
   
«Småbykrim av klasse ... Dette er en roman 'uten vesentlige feil eller mangler' og det er en underholdende og velskrevet kriminalroman av typen feel-good ... Forfatteren har en storartet evne til å streke opp gode bilder med få og velvalgte ord.»
Anne Schäffer, littkritikk.no
  
«En søt historie med rare folk.»
Atle Christiansen, Aftenposten
   
«I denne morsomme feelgood-boka møter vi Elvira, en revisor bosatt i Risør ... Dette er ikke en bok med privatetterforskere, skumle brev og makabre skildringer, men en bok om en revisor, som plutselig finner noe annet å gjøre, og som blir oppslukt i en egen verden ... Dette er en kanon av en debutbok!»
Katinka Sletten, Kamille
    
«Linda Skomakerstuen skriver lett og ledig, og treffer underholdningssjangeren godt på aller første forsøk ... Vi tåler fint en oppfølger om Elvira!»
Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen  

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Linda Skomakerstuen:

Bøker i serien