Utallige skrømt (Heftet)

1

Serie: Harrow County 1

Forfatter:

Tyler Crook (Illustratør) Jens E. Røsåsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 126
Illustratør: Crook, Tyler
Forlag: Egmont Kids Media
Språk: Bokmål
Originaltittel: Countless haints
Oversatt av: Røsåsen, Jens E.
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788242965516
Omtale Utallige skrømt
Harrow County - bannlyst og hjemsøkt!

«Det var en gang ...» Slik begynner mange historier om trolldom og uhyrlige beist og jenter som prøver å finne seg til rette i livet. Det gjelder ikke Harrow County. Dette eventyret begynner med de skingrende skrikene fra en heks ...

Emmy har alltid visst at det vrimler av spøkelser og gåtefulle skapninger i skogen rundt huset der hun bor, at overnaturlige uvesener skjuler seg i dype lunder, ugjennomtrengelige tornekratt og mørke hulrom. Det hun ikke har skjønt, er at skrømtene venter på henne, på at hun skal hente dem ut av deres gjemmer, og at nettopp i dag er ventetiden over ... for i dag fyller Emmy atten år.

Harrow County er en gotisk beretning fra dypet av sørstatene om den uskyldige ungjenta Emmy som må finne ut hvordan hun skal hanskes med sine nye bekjentskaper, skrømtene i skogen, og ikke minst gamle kjente - folk i bygda, som plutselig viser seg fra en ny og skremmende side.

Cullen Bunn
Bunn (f. 1971) er kjent for å ha skrevet manus til superserier for Marvel Comics - X-Men, Magneto og Deadpool, samt skrekkserier som The Damned og The Sixth Gun på Oni Press. I de siste årene har Cullen Bunn skrevet manus for flere skrekkserier for ulike forlag, ikke minst prisbelønte Harrow County for Dark Horse Comics.

Tyler Crook
Crook jobbet med datagrafikk i tolv år før han gikk over til tegneserier. Han fikk Russ Mannings pris for lovende nybegynnere i 2011, 37 år gammel (for Petrograd, Oni Press). Før Harrow County samarbeidet han med Bunn på The Sixth Gun. Til tross for sin datagrafiske bakgrunn setter Crook stor pris på den omstendelige prosessen det er å tegne og male på papir, noe som kommer tydelig frem i hans uttrykksfulle og livlig malte tegneseriesider.

Til toppen

Flere bøker av Cullen Bunn:

Bøker i serien