Tretthetsanalyse (Innbundet)

roman

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 301
Forlag: Oktober
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788249522026
Omtale Tretthetsanalyse
Maria er sivilingeniør med fagspesialisering på tretthetsanalyse av skipsskrog og jobber som mellomleder i et internasjonalt konsern. Hun møtte Ola i studietiden, og siden var det dem. I mer enn to tiår stod de sammen i alt: i studier, karriere, barn og i kjærligheten. De fikk det til, det var bra å være dem. Var det ikke? For plutselig må Maria reise alene hjem fra arbeidsoppholdet i USA. De skal ikke være en familie lenger. Ola har møtt en annen.
Maria står med ett alene. Hun må rydde i det gamle og lage en ny struktur for seg selv. Hvem skal hun være nå? Kroppen reagerer med å mobilisere en sterk drivkraft. Hun skal ikke gå under, hun må holde seg intakt. Handlingskraften setter ting i bevegelse rundt henne, det nærmest skummer og fosser opp langs sidene. Uten ankerfeste driver hun ut i åpent farvann, stressfaktorene slår mot skroget. Et sted der ute blinker et fyrtårn, hun streifer borti en livbøye og griper etter den. Hun innleder en affære med sin gifte kollega Erik, og et vanskelig moralsk dilemma trenger seg på. Er hun en som kan oppløse en annen kvinnes ekteskap?

"Tretthetsanalyse" er en intens og kroppslig beretning om å bli sveket, om kjærlighet og begjær. Og om å svike selv, både seg selv og andre.

Til toppen

Andre utgaver

Tretthetsanalyse
Bokmål Ebok 2020