Storesøster (Heftet)

kriminalroman

Serie: Gyldendal bestselger 18

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 316
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 18
ISBN/EAN: 9788205522831
Omtale Storesøster
Varg Veum oppdager ukjente sider av sin egen forhistorie. Varg Veum får overraskende besøk på kontoret sitt, av en kvinne som presenterer seg som hans halvsøster. Kvinnen har et oppdrag til Veum. Hennes guddatter, en nitten år gammel sykepleierstudent fra Haugesund, flyttet fra hybelen sin i Bergen to uker tidligere. Siden har ingen hørt fra henne. Hun har ikke etterlatt seg noen ny adresse. Hun svarer ikke på mobiltelefonen. Politiet har ennå ikke tatt saken alvorlig.
 
Veum påtar seg oppdraget. Etterforskningen avdekker halvt fortrengte ugjerninger og oppmagasinert hat. Den fører Veum til konfrontasjon med en voldelig og kriminell MC-bande og på sporet av et fellesskap som utfolder sin livsfarlige virksomhet i internettets dunkle anonymitet.
 
Møtet med storesøsteren skal også komme til å vise Veum ukjente sider av hans egen forhistorie. Til slutt ender det med en kamp på liv og død, også for Veum. Gro Jørstad Nilsen, Bergens Tidende     Per Randers Haukaas, Bergensavisen  Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen  Helge Ottesen, Varden  Jarle Natland, Stavanger Aftenblad  «En av Nordens beste forfattere - i tradisjonen etter Henning Mankell.»
Independent «En kriminalroman som er blant de beste i serien om Varg Veum.»
Rune Hallheim, Aftenposten «La det være sagt med en gang: Det er en fornøyelse i seg selv å åpne en ny krim av Gunnar Staalesen, og med en gang gjenkjenne det gode håndverket og den sikre intrigeoppbyggingen som kjennetegner denne norske krimveteranen.»
Sindre Hovdenakk, VG «Staalesen viser også i denne boka at han er ein krimlitterær handverkar i første divisjon.»
Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen

Til toppen

Andre utgaver

Storesøster
Bokmål Innbundet 2016
Storesøster
Bokmål Ebok 2016
Storesøster
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016
Storesøster
Bokmål Lydbok-CD 2016
Bøker i serien