Søsteren (Heftet)

kriminalroman

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 349
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205520196
Omtale Søsteren
Sannheten tar aldri hensyn. Frank Frølich har sagt opp sin stilling i politiet og begynt som privatetterforsker. Etter et oppdrag i Østfold, over en kaffekopp, møter han Matilde, som snart tar plassen som kvinnen i hans liv. Matilde har en venninne som jobber på et asylmottak, og som trenger hjelp til å finne storesøsteren til en irakisk jente som bor på mottaket. Frank tar motvillig på seg oppdraget og begynner straks søket for å få saken unna. Like etter dukker forfatteren Fredrik Andersen opp på kontoret hans og ber ham innstendig om å avslutte letingen, men uten å si hvorfor. Morgenen etter blir forfatteren funnet drept i hjemmet sitt på Nordstrand i Oslo.
  
Jakten går etter hvert i to retninger: Hvem er den mystiske søsteren? Og hvorfor ble Fredrik Andersen drept? Imens motarbeider skjulte krefter Frank Frølichs arbeid. Og politiet viker unna. «Kjell Ola Dahl skriver godt ... Plottet er utspekulert, og veien til løsningen er brutal og full av sidespor.»
Atle Nielsen, Bok365 «Det todelte plottet åpner for fint fortalte møter med noen helt alminnelige mennesker ... Jeg slår igjen fast at Kjell Ola Dahls beslutning om å ta opp igjen kriminalromanen var helt riktig.»
Leif Ekle, NRK P2 «Kjell Ola Dahl er en forfatter som skriver knapt og klart, det er bra driv over språket.»
Sindre Hovdenakk, VG

Til toppen

Andre utgaver

Søsteren
Bokmål Innbundet 2018
Søsteren
Bokmål Ebok 2018
Søsteren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018

Flere bøker av Kjell Ola Dahl:

Bøker i serien