Skyggeland (Heftet)

roman

Serie: Gyldendal krim 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 565
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Gyldendal krim
ISBN/EAN: 9788205454873
Omtale Skyggeland
Kritikerrost finanskrim endelig i pocket! Bjørnar Nergård og Magdalena Mellomstrand er gravejournalister i Dagens Økonomi. De møter jevnlig Økokrim-etterforskere, tvilsomme aksjemeglere og steinrike investorer. Alle har noe på alle. Og alle prater. Om dop, horer og svarte penger. Men mest om den store, smittsomme sykdommen. Ulovlig innsidehandel. Som gjør de rike rikere, og idiotene enda blakkere.De to journalistene nærmer seg gradvis edderkoppen. Men jakten har store omkostninger.Skyggeland handler om pengeflyttere, skatteparadiser, bloddiamanter og muskelmenn. Alle drives de av det samme: frykt og grådighet.  «... en levende innføring i 'børsens bakgård'. Legg til lokal koloritt og saftig språk, og årets ferielektyre er gitt.»
Katrine Strøm, Drammens Tidende «Skremmende troverdig.»
Kjetil Skotte, Oppland Arbeiderblad «Bjørn Olav Nordahl plasserer seg helt i toppsjiktet av finanskrimforfattere med Skyggeland».
Anders Mehlum Hasle, Sandefjords Blad «Temposterk pengespenning.»
Sindre Hovdenakk, VG «... sommerferiens suverene bokvinner.»
Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad «Nordahl har levert en spennende fortelling som damper av aktualitet ... Det dirrer en etisk nerve i det han skriver.»
Magne Lerø, Vårt Land  

Til toppen

Andre utgaver

Skyggeland
Bokmål Ebok 2012
Skyggeland
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Bjørn Olav Nordahl:

Bøker i serien