Skyggejegeren (Heftet)

Serie: Gyldendal krim 

Forfatter:

Elisabeth Bjørnson (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 413
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Skuggjägaren
Oversatt av: Bjørnson, Elisabeth
Serie:
ISBN/EAN: 9788205542303
Omtale Skyggejegeren
Vinner av Glassnøkkelen 2020 - beste nordiske krim. En februarnatt i 1944 blir en kvinne funnet fastspikret til gulvet i leiligheten sin i Stockholm. 30 år senere blir ytterligere en kvinne funnet på samme måte.Jakten på morderen får skjebnesvangre konsekvenser for de tre politietterforskerne som arbeider med sakene. Britt-Marie på 1970-tallet, Hanne på 1980-tallet og Malin som er politietterforsker i dag.Skyggejegeren er en original og dyktig iscenesatt kriminalroman om den ukuelige driften mot å forstå seg selv, men også et stykke samtidshistorie som strekker seg fra andre verdenskrig og frem til i dag. Camilla Grebe er en av de mest prisbelønte og kritikerroste krimforfatterne i Sverige i dag. «Boken er uten tvil spennende, og spesielt siste halvdel utviser klare 'page-turner'-kvaliteter.» Jonas Hansen Meyer, Aftenposten «Velskrevet og spennende!» Liv Lysaker, LO Media «Skyggejegeren viser at Skandinavias kanskje fremste krimforfatter for tiden er i stadig utvikling.»
Ole Jacob Hoel, Adresseavisen «Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor Camilla Grebe har vunnet prisen for fjorårets beste svenske krim med Skyggejegeren.»
Elin Brend Bjørhei, VG «Det er nemlig en av de beste krimbøkene jeg har lest på svært lenge - uansett fra hvilket som helst land.»
Tor Hammarø, Nettavisen

Til toppen

Andre utgaver

Skyggejegeren
Bokmål Innbundet 2020
Skyggejegeren
Bokmål Ebok 2020
Skyggejegeren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019

Flere bøker av Camilla Grebe:

Bøker i serien