Sårbarhetens kraft (Heftet)

om å finne styrke når du er svak

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 251
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205542334
Omtale Sårbarhetens kraft
«Vi trenger kloke mennesker, og Per Fugelli er ikke lenger blant oss. Men vi har heldigvis folk som Per Arne Dahl.» Tarald Aano, Stavanger Aftenblad

Hvis du blør, pass deg for hai!
  
Tør du å svømme blant haier dersom du blør fra et sår? Med dette bildet for øyet reiser Per Arne Dahl et spørsmål han mener er svært sentralt i vår tid: Er det rom for sårbarhet i en verden der den sterkeste som oftest trekker det lengste strået?
  
Ja, mener forfatteren, som understreker at sårbarhet ikke er svakhet, men at sårbarheten tvert imot kan gjøre oss både sterkere og klokere. Men han kommer også med en advarsel: Pass deg så ikke sårbarheten blir brukt mot deg av kyniske og ufølsomme mennesker!
   
Gjennom hele livet har tidligere Tunsberg-biskop Per Arne Dahl lyttet til mennesker som har det vanskelig. Han har selv opplevd å bli døv på det ene øret, og skriver personlig og nært om hvordan vi kan leve med skjulte plager. Det krever mot å vise sårbarhet, og det er avgjørende hvordan vi hjelper hverandre når det butter imot og røyner på. Sårbarhetens kraft er en klok og varm bok om hvordan sårbarhet kan gi ny styrke.

«Fortellerens tapre og allsidige åpenhet viser hva som skjuler seg av forundring og storhet i de overleverte fortellingene. Om vi lærer å lese dem rett, skjønner vi at det er vår egen situasjon vi møter. Det kjennetegner en «god» bok.»
Trond Berg Eriksen, Morgenbladet
  
«Boka grep meg ekstra sterkt på grunn av forfatterens personlige erfaringer og engasjement.»
Bård Hauge, Dagen

Til toppen

Andre utgaver

Sårbarhetens kraft
Bokmål Innbundet 2019
Sårbarhetens kraft
Bokmål Ebok 2019
Sårbarhetens kraft
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Per Arne Dahl:

Bøker i serien